Design badkamer


HOE CREËERT U EEN GESLAAGDE DESIGN BADKAMER ? 

 

U hebt zin in een design badkamer maar u weet niet goed hoe eraan te beginnen ? Dit artikel boordevol  inrichtingstips is geknipt voor u. Onze raadgevers hebben er ideeën samengebracht om u te begeleiden bij de keuze van uw design badkamer. Sanijura is gespecialiseerd in de inrichting van badkamers en beschikt over een ruim aanbod aan meubelen en bijpassende elementen om uw ruimte zo goed mogelijk te decoreren. Uw badkamer zal niet enkel mooi en trendy, zijn, maar ook volledig ergonomisch en gericht op uw comfort.


Waarom kiezen voor  een design decoratie in mijn badkamer ? 

De badkamer is dé ruimte waar men zich echt goed wil voelen… Dat houdt voornamelijk in een schone en stijlvolle ruimte. Bij Sanijura hebben we er altijd naar gestreefd om de trends wat betreft Franse meubelen te volgen en tegelijkertijd comfortabele stukken te creëren. Daarom stellen we u mooie meubelen voor met een origineel ontwerp in aantrekkelijke en moderne kleuren. 

Houdt u ervan om modieus te zijn, zelfs in uw huis en tot in uw badkamer? Dan bent u aan het juiste adres.


Het belang van de schoonheid in een design badkamer : 
 • U kunt een onmisbaar onderdeel van uw huis esthetisch maken. Onze adviseurs zullen u wegwijs maken zodat u de beste keuze zal kunnen maken voor uw badkamer. Die ruimte die gewijd is aan  welbevinden inspireert al jaren badkamermeubelfabrikanten zoals Sanijura. We worden omringd door de beste designers en produktbeheerders van de markt, alles is erop gericht om u te behagen met onze bijzondere en stijlvolle creaties. 

 • Hoe stralender uw doucheruimte zal zijn, hoe beter dat zal zijn voor uw welzijn. Voor sommigen zal een design badkamer staan voor luxe, maar dit is niet altijd het geval. Uiteindelijk heeft elk zijn eigen definitie van een “design badkamer” Bij Sanjijura bijvoorbeeld, zal het een comfortabele ruimte zijn, waar men zich goed voelt en die de actuele trends volgt. Voor anderen zal het betrekking hebben op bepaalde kleurschakeringen (b.v. wit, zwart, marmer, enz.). Dat is wat we zo leuk vinden aan het maken van nieuwe ontwerpen voor uw badkamer: de verscheidenheid en de  talloze mogelijkheden.

Trendy en modern blijven tot in de badkamer: 
 • Een trendy (en moderne) badkamer is tegenwoordig voor veel interieurliefhebbers een must-have. Als u ook droomt van een mooie badkamer, aarzel dan niet om de trends te volgen om uw ruimte te creëren. Op die manier zal u beschikken over een prachtige en functionele design badkamer. Het belangrijkste is altijd dat u zich goed voelt in uw ruimte. U kunt deze trends moeiteloos volgen op onze sociale media of onze verkoopmedewerkers om advies vragen. 

 • Hebt u een idee, maar weet u niet hoe u dat in een meubelstuk moet uitdrukken? Onze gidsen zijn gemaakt om u te helpen bij het uitkiezen van  het droommeubel voor uw design badkamer. Op die manier zal uw badkamer uitgerust zijn met originele en aantrekkelijke meubelen. Kies voor de actuele must-have van Sanijura: de Infinie-lijn. Dit is de iconische collectie voor het creëren van een design badkamer. Zoals de naam al doet vermoeden, heeft u inderdaad een oneindig aantal mogelijkheden wat betreft meubilair en aanvullende elementen. Kunnen kiezen en creëren zoals u wil is het geheim van een geslaagde design badkamer...  

Twijfelt u nog? Laat u dan door ons inspireren bij de keuze van uw design badkamer en bekijk onze adviezen om een design badkamer te creëren... 

 

Hoe maakt u een design badkamer? Hoe richt u ze in? 

 • Het geheim van een design badkamer? Gemakkelijk!  U zal enkel nog de juiste accessoires moeten toevoegen, en daarvoor hebt u vele mogelijkheden: spiegels, kolomkasten met of zonder nis, ladekasten, enz. De lijst is nog lang! U kunt deze bijkomende elementen toevoegen aan uw onderbouwmeubelen om de kamer te verfraaien. 

Een design badkamer zou niet bestaan zonder haar accessoires! Dit zijn de essentiële elementen voor een luchtige en aangename ruimte. Bij Sanijura kunt u kiezen uit een breed assortiment badkamermeubelen om uw wastafelmeubel  aan te vullen.  

 • Wat is belangrijk voor een design badkamer? Een goed doordacht en ergonomisch ontwerp. Het zal belangrijk zijn om na te denken over de ideale indeling van uw badkamer aan de hand van onze decoratie-ideeën, maar dat is niet het enige! Wij raden u aan ook na te denken over uw behoeften: hoeveel laden? Hoe groot moet de kast zijn? Geïntegreerde waskom of niet? Deze informatie lijkt misschien triviaal, maar ze is meer dan noodzakelijk om een praktische design badkamer te hebben. We herhalen: een mooie badkamer is een comfortabele kamer. 

Merk op dat we bij Sanijura materialen (lak, massief hout, melamine in het bijzonder), kleuren mengen of sober blijven om een harmonieuze en design badkamer te creëren. Zo kunnen al uw wensen vervuld worden. U kunt de meeste van onze inspiraties vinden op onze sociale netwerken. 

 • Een klein maar niet te vergeten pluspunt? Bijpassende kleuren! Hebt u witte tegels en wilt u een bijpassend meubelstuk? Maakt u zich geen zorgen, met onze Sanijura meubelen vindt u HET meubelstuk dat perfect bij uw tegels past en dat aansluit bij de huidige trends! Uiteindelijk  kiest u liever voor een zwart wastafelmeubel? Maakt u zich geen zorgen, het is beschikbaar bij Sanijura... Al uw wensen zijn realiseerbaar... Onmogelijk om niet te vinden wat u zoekt tussen al deze keuzemogelijkheden! Wilt u uw wastafel afstemmen op uw kraanwerk? Vraag het gewoon en u zult vinden wat u zoekt tussen alle kleuren die bij Sanijura verkrijgbaar zijn. Als u een design badkamer wil, denk dan eens na over de verschillende kleurencombinaties en laat u inspireren door onze ontwerpen. Op deze manier bent u er zeker van DE perfecte combinatie te vinden voor een stijlvolle design badkamer! 

 • Om een design badkamer te creëren en zich goed te voelen in uw huis, is het aan te bevelen een universum te creëren. Zo kunt u bijvoorbeeld hout combineren met warme kleuren voor een Scandinavische sfeer, of een wit, zwart en puur universum creëren voor een eerder moderne badkamer. Sommige badkamers zullen meer of minder puur zijn, afhankelijk van uw smaak. Wij raden u aan met licht te spelen om het universum te creëren dat het beste bij u past. 

 • De finishing touch voor een design badkamer? De decoratie! U kunt deze tegelijkertijd ontspannende, aangename en elegante ruimte opsmukken met planten, grote of kleine tapijten, bijpassende handdoekenrekken... Alles draait om het inrichten van uw ruimte! Wees origineel en vindingrijk. U kunt zelfs kieskeurig zijn wat betreft kleine details: een zeepbakje, een bakje dat u kunt vullen met de kleur van uw meubels, designlampen die de stijl van uw badkamer weerspiegelen, kleine opbergbakjes om uw producten op een elegante manier te "verbergen"... En nog veel meer ideeën die u op onze website kunt vinden. 

 

De sleutel tot een design badkamer ? 

Laat u inspireren door trends, doe ideeën op, vergelijk en laat u vooral adviseren door deskundigen op dit gebied. 

Nog steeds niet zeker? Kies voor het advies van een badkamerspecialist bij u in de buurt (link om een dealer bij u in de buurt te vinden). Met een ruime keuze aan wastafels en wastafelmeubelen in verschillende en tijdloze stijlen, wordt uw kamer nog aangenamer! Een relaxte en design kamer... een droom, niet? 


Wat u moet weten om een design badkamer te creëren: 

 • Bekijk de laatste trends: bekijk de sociale netwerken en gebruik onze inspiratiefoto's. 

 • Kies kleuren en materialen die u mooi vindt en die bij elkaar passen 

 • Laat uw wastafelmeubel passen bij de kolom of ladekast van uw keuze 

 • Speel met accessoires: een spiegel zal uw kamer vergroten en verfraaien, pootjes zullen een originele toets geven aan uw kaptafel, een nisje zal esthetisch zijn en uw opbergruimte optimaliseren...  

 • Creëer een universum voor uw badkamer volgens uw wensen (licht/donker, puur/gezellig, ...). Hoe creatiever u bent, hoe beter u zich zult voelen in uw badkamer.