Colombine - Rhinov

Colombine - Rhinov

3 badkamer make-overs voor met het meubel Colombine

Door Sanijura l Gepubliceerd op 31/10/2019 om 09:00

Sanijura heeft de website voor decoratie-advies Rhinov geraadpleegd om op drie badkamer make-over projecten te werken die het nieuwe massieve houten meubel Colombine integreren.

Project 1 : een grote suite in chaletstijl

Decorontwerpster Mélanie COUTOLLEAU richt een XXL suite in chaletstijl in met natuurlijke en zen kleuren. De badhoek bevindt zich achter een decoratieve muur waarop het meubel Colombine is bevestigd. De decoratie is zeer natuurlijk en organisch met licht hout, zwart, en witte getextureerde tegels.

Project 2 : een kleine Scandinavische badkamer

Decorontwerpster Elodie DURIEZ integreert het meubel Colombine in een kleine heldere cocooning badkamer. Plaats voor de Scandinavische tendens met een samenspel van pastelblauw en mentholblauw. Een witte badkuip staat op een verhoogde houten vloer om meer diepte aan de kamer te geven. Een groen plantje, een witte stoel, een handdoekhouder, de accessoires worden decoratie-elementen die karakter geven aan deze ruimte.

Project 3 : een zolderrenovatie onder dak

In deze voor en na, verandert decorontwerper Tony BAUMEL een oude zolder in een ruime badkamer onder dak. De charme van de oude balken blijft behouden en contrasteert met de chocoladekleurige muren. Er wordt een grote Italiaanse douche geplaatst met moderne glanzende witte tegels. Het Colombine meubel krijgt een plaats op de zijmuur samen met de spiegel en een hanglamp in geblazen glas. In deze badkamer domineert de Hygge-sfeer met zitjes en kussens om te relaxen.