eleven

eleven

ELEVEN
Eleven, de terugkeer naar het essentiële
Eleven, wordt de grote terugkeer van massief hout ingeluid bij Sanijura. Eleven-meubelen gemaakt uit natuureik en gekleurde eik (7 verschillende kleuren). De klassiekers: blanke eik, natuureik, verouderde eik zijn perfect voor Scandinavische decoraties, bergsferen of moderne chique. De kleuren: toreneik, havanna-eik, grafiet eik en donkere eik geven meer timbre aan uw badkamer en zijn geïnspireerd op de tropen, de industrie of vintage.

ELEVEN
Eleven, een puur design met aandacht voor het product zelf
Met een sobere en strakke stijl keer Eleven terug naar het essentiële. Zonder greep bieden de Eleven badkamermeubelen een gladde voorzijde in massief hout of een ruwe, meer natuurlijke afwerking. Met een breedte van 70 tot 140 cm zijn de Eleven-meubelen verkrijgbaar in verschillende formaten, geschikt voor kleine en grote ruimtes.

ELEVEN
Eleven, spoelbakwerkbladen in natuurlijke kleuren
Wat betreft de lavabo's trekt het Eleven-gamma 100 % de kaart natuur met keramiektafels en ingebouwde spoelbak. Keramiek is praktisch en natuurlijk, eenvoudig te onderhouden en sober en elegant van ontwerp. Met een enkele of een dubbele spoelbak is elk werkblad verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: briljant wit, mat wit, lichtgrijs, middelbeige, sepiabruin en grafiet. Kleuren geïnspireerd op de natuur voor een moderne en absoluut trendy look.

ELEVEN
Eleven, massief hout voor iedereen
Met Eleven wenst Sanijura een nieuwe oplossing in massief hout aan te reiken voor een groot publiek. De badkamermeubelen Eleven zijn dus de ideale combinatie voor natuurliefhebbers met een beperkt decoratiebudget. U heeft het dus goed begrepen: de eenvoud, de elegantie en de lage prijs maken zorgen ervoor dat Sanijura met het Eleven-gamma de verrassing heeft voor het nieuwe jaar 2019.