Illusion

Illusion

ILLUSION
3 series voor je badkamer
U staat op het punt om een belangrijke aankoop te doen : uw badkamermeubel die u vele jaren zal begeleiden en met wie u dagelijks leeft. De keuze is niet toevallig. Hij moet antwoorden aan eventuele beperkingen van uw badkamer (beschikbare plaats, behoefte aan opbergruimte, dagelijks gebruik) maar vooral voldoen aan uw verwachtingen en aan uw smaak.

ILLUSION
Groot en breed of kleine ruimte ?
Wat ook de indeling is van uw badkamer, er bestaat een afmeting Illusion die u een optimaal
antwoord geeft van 60 tot en met 180 cm.
Aan u om uw interieur samen te stellen in functie van uw beschikbare ruimte (breedte en diepte)
en de verschillende elementen die u er in wenst te plaatsen.
En als het standaard assortiment niet voldoet, stelt Sanijura u een realisatie op maat voor…

HALO
Succes Sanijura
De badkamermeubels Halo verleiden met hun moderne lijnen, versterkt door ledverlichting! Opbergruimte op 1, 2 of 3 niveaus? Afwerking uit hout, lak of massief hout? 1 of 2 wastafels? Maatwerk? U beslist!

LUMEN
Een XXL badkamer
Met zijn diepte van 51 cm en hoogte van 58 cm is het gamma Lumen de meubeloplossing voor grote badkamers. Zoals bij alle Illusion-gehelen worden de moderne en verfijnde lijnen van de Lumen-meubels gecontrasteerd met een ledstrip die onder de waskomtafel wordt geplaatst voor een zacht en diffuus licht.

LUMEN
En maximale opbergruimte
Het modulaire Lumen-gamma is verkrijgbaar in meer dan 8 formaten in de opgehangen versie of op poten. Met de uitgebreide keuze aan materialen, samenstellingen en waskommen kan deze Xl-versie van het Halo-gamma aan alle decoratiestijlen en alle budgetten worden aangepast. En voor mensen met oog voor detail kunnen de grepen en de poten in dezelfde kleur worden gekozen. Kies hiervoor een van de 3 trendkleuren van 2018: goud, koper of zwart.

LUCIOLE
De kleine broer van de Illusion-collectie
Een kleine streep licht voor een maximale opbergruimte
Het Luciole-gamma is de kleine broer van de Illusion-collectie. Met zijn diepte van 40 cm past Luciole in alle badkamers of ouderlijke suites.
Het ingenieuze Luciole-gamma is voorzien van een ledstrip voor een indirecte en natuurlijke verlichting. Zijn geringe diepte vormt geen belemmering om een uitgebreide keuze aan meubels met een breedte van 60 tot 140 cm aan te bieden.

LUCIOLE
Kleine & ingenieuze
Net als de gamma’s Lumen en Halo is Luciole verkrijgbaar in lak, melamine en hout. De topbladen zijn verkrijgbaar in ceratop, keramiek, synthese of glas. Ze kunnen worden opgehangen of op poten worden geplaatst voor een maximale opbergruimte.
Het detail dat de decoratiefans zal verleiden: de poten en de grepen zijn beschikbaar in de kleuren goud, koper en zwart.
Met Luciole hebt u geen excuus meer om uzelf geen plezier te doen!