Nolita

Nolita

NOLITA
Esthetisch en tijdloos
Het gamma Nolita positioneert zich als een gamma eenvoudige en moduleerbare badkamermeubels. De meubels Nolita worden gemonteerd met een geïntegreerd wastafelblad in wit keramiek en zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes : van 80 cm tot 120 cm. Een brede keuze aan afmetingen die u zal toelaten uw meubel zowel aan kleine ruimtes als aan grotere badkamers aan te passen.

NOLITA
6 hippe kleuren
De meubels Nolita bestaan in 6 kleuren melamine. De glanzende afwerkingen van de meubels Nolita in wit, blauw of anthracietgrijs, passen bij een hedendaagse en sobere decoratie. Voor de liefhebbers van de Scandinavische stijl, bestaat Nolita in 2 decors hout : eik Arlington en eik van Quebec. En aangezien Sanijura nooit iets aan het toeval overlaat, wordt het gamma Nolita ook aangeboden in decor beton grijs om te beantwoorden aan de industriële tendens.

NOLITA
Ergonomie en eenvoud
Wat ergonomie betreft, staat de opbergruimte op de eerste plaats, met twee grote laden voorzien van sluitdempers. Het wastafelblad in keramiek is resistent en onderhoudsvriendelijk. En, last but not least, kunt u het meubel hangend of staand op poten kiezen.

NOLITA
Nog meer opbergruimte
U kan er ook voor kiezen om een bijpassende zijmodule toe te voegen, onder de vorm van een nis met twee niveaus. U kunt daarbij voor het 100% monochrome kiezen of gebruik maken van dit opbergelement om een tikkeltje contrast aan uw meubilair te geven.

NOLITA
De Sanijura-handtekening
Uiteraard biedt Sanijura, zoals bij al haar gamma’s, een kolomkast aan die past bij Nolita. U zal dus uw meubel Nolita kunnen vervolledigen met een kolomkast van het gamma Elemento dat bestaat in dezelfde melamine-afwerking. En ten slotte, dames, verliezen we het belangrijkste niet uit het oog : de spiegel. Het gamma Nolita kan gecombineerd worden met een anti-damp LED spiegel Reflet of een toiletkast Box.