Nona - In het zwart

Nona - In het zwart

Nona, In het zwart

Als het erom gaat chique te zijn, gaat Nona voor de elegante soberheid van de volledig zwarte look . De stijl, die altijd ten dienste van comfort en functionaliteit staat, maakt van de in de poten en in de schap verwerkte handdoekhouders een onmisbare accessoire.

Nona, black is back

In deze badkamer speelt Nona de kaart van de total Black look.
Het wastafelmeubel is 100 cm breed met een waskom in zwart matglas in het midden. Om het eigentijdse design van het Nona-serie te benadrukken, is het meubel in zwarte softlak uitgevoerd met twee lades in het midden.
Hier geen hangend meubilair, maar een mooi voorbeeld van de Nona-versie met pootjes. Ze zijn als het ware draadvormig en geven met hun hoogte van 88 cm een ranke uitstraling aan de meubelen. De poten zijn in antracietgrijs gelakt, en passen bij de handgrepen, het handdoekrek en de spiegel. Dit zorgt voor een subtiel contrast met het 100% zwarte meubel.
De antracietgrijze Sun Color spiegel met een diameter van 90 cm speelt de rol van een VIP-gast. Hij voegt diepte toe aan de ruimte door het raam in atelierstijl onrechstreeks te reflecteren. Om de bergruimte te maximaliseren en de ruimte te optimaliseren, heeft onze decoratrice ervoor gekozen om een bijpassende Nona-ladenkast toe te voegen. Deze hangende ladenkast wordt onder het raam geplaatst en er kunnen decoratieve accessoires of toiletartikelen op worden opgeplaatst.
En ten slotte vinden we, voor een zwarte en warme sfeer, 3 Bubble hanglampen in geblazen glas en zwart metaal.

Lund'Co Studio, binnenhuisarchitect

Voor deze 100% zwarte sfeer koos Sanijura ervoor om samen te werken met de decorateurs van Lund'Co Studio.
Lund'Co Studio is ontstaan uit de samensmelting van noord en zuid en stelt zijn culturele rijkdom ten dienste van onze interieurs.

De zwarte trend in decoratie

De zwarte kleur maakt een grote comeback in ons interieur voor een design en eigentijdse decoratie.
Hier vergeten we de lichte en natuurlijke tinten die de afgelopen 5 jaar voor het het succes van de Scandinavische stijl hebben gezorgd. We durven monochrome en zwarte sferen aan, die ons onderdompelen in intieme en eigentijdse interieurs.
De meubelen zijn getooid in zwarte lak, natuurlijk donker of gekleurd hout, met een bijna koolzwarte afwerking.
Elk stuk is een slimme mix van materialen en texturen, waarbij zwart met al zijn nuances speelt: mat of glanzend zwart, tinten antracietgrijs tot betongrijs. Het meubilair is dan weer luchtig, modern, bijna draadvormig. Er zijn stoffen aanwezig op de vloer, op de muren en op het meubilair.
Licht wordt een centraal element in dit 2020 interieur, waar we gaan voor XXL-hanglampen, kaarsen en lantaarns die warmte en licht in de ruimte brengen.
Het zwart is diep of bijna vervaagd, speelt met leeg en vol en belooft betoverende dagen en nachten.

ANNE-CHARLOTTE, Geschiedenislerares in Chambéry

U zal ook houden van …
  1. salle de bain nona - Sanijura
    Nona, een ontwerp van rondingen en kleuren.
  2. salle de bain nona - Sanijura
    Als het erom gaat chique te zijn, gaat Nona voor de elegante soberheid van de total Black look.
  3. salle de bain nona - Sanijura
    De Scandinavische inspiratie heeft de badkamer ingepalmd en Nona vindt er perfect haar plaats.