Spiegels Orbe et Moon+

Spiegels Orbe et Moon+

Spiegel Moon+, hulde aan de maan

Spiegel Moon+ - Sanijura

Aanbevolen verkoopprijs : spiegel Moon+
Dit is onze nieuwe overmaatse spiegel waar iedereen graag bij wegdroomt.
Moon+ schittert in het bijzonder in een terracotta sfeer. Deze combinatie zorgt voor een subtiel chique en volledig lunaire stijl, ongeacht in welke ruimte u ze plaatst.
Met zijn halfcirkelvorm en XXL-formaat doet de spiegel Moon+ denken aan de spiegel Orbe, de eerste van de grote spiegels van Sanijura.
In tegenstelling tot zijn voorganger heeft Moon+ geen retour aan de zijkant van de kast, maar wordt hij alleen achter het meubel van uw waskomtafelblad geplaatst.
Met een diameter van 140 cm is de spiegel Moon+ geschikt voor grote badkamermeubels. Als u een paar passen achteruit stapt, laat het grote spiegel oppervlak u toe om uzelf op volledig te zien. Hij kan dus ook gebruikt worden om een slaapkamer of woonkamer aan te kleden, in dit geval boven een ladekast.
Om de voordelen van zo'n spiegel te maximaliseren, wordt Moon+ aangeboden met geïntegreerde LED-verlichting aan de rand. Het is trouwens aan deze grote lichtbundel dat Moon+ zijn naam ontleent want Moon is het Engelse woord voor Maan.
En om ons nog maar eens te verrassen, wordt Moon+ aangeboden met een gelakte omlijsting. Hij kan dus worden gepersonaliseerd met de kleur van uw keuze uit de 38 tinten van de Sanijura kleurenkaart.
Kortom, Moon+ is een decoratieve, handige en zeer grote designspiegel die een groot deel van uw muur zal aankleden en indruk zal maken op uw gasten. En een niet te verwaarlozen detail is misschien ook dat de grote dekkingsdiameter uw muur over een groot oppervlak beschermt, waardoor u in geval van renovatie of nieuwbouw het tegelwerk kunt overslaan.

Technische eigenschappen spiegel Moon+

Logo spiegel
  • Halfcirkelvormige spiegel met randverlichting
  • diameter van 140 cm
  • geïntegreerde LED-verlichting, LED-strip achter de verticale gezandstraalde gedeeltes op de spiegel
  • zonder schakelaar
  • geen spiegelverwarming, kan apart besteld worden (te plakken door de klant) zie onderstaande compatibiliteitstabel
  • spiegel in een gelakte MDF-omlijsting
  • enkel horizontale ophanging
  • LED-temperatuur = 4.500° K ± 500° K
  • wandmontage middels 2 metalen platen met een sleutelgathanger

Montagehandleiding / Technische fiche

Compatibiliteitstabel voor de optie spiegelverwarming

Spiegel Orbe, over diameter gesproken

Spiegel Orbe - Sanijura

Aanbevolen verkoopprijs : spiegel Orbe
In de oversized familie wil ik diegene die zelfs aan de zijkant van het meubilair uitsteekt. Orbe verblindt door zijn mateloosheid, die hem de kracht geeft om elke ruimte, van de badkamer tot de woonkamer, exponentieel te vergroten.
Met Orbe levert Sanijura baanbrekend werk door uit te pakken met een extra grote halfronde spiegel met achtergrondverlichting. Orbe is een uiterst grafische spiegel die geïnspireerd is op de natuur en ons meevoert naar de oevers van de Jura-meren bij zonsondergang. Het gedempte licht, de ronde vorm en het XXL-formaat zorgen voor een verrassingseffect en geven uw interieur een uitgesproken designkarakter.
Zoals de meeste spiegels uit het Reflet-gamma is Orbe een spiegel met geïntegreerd licht. De LED-strip aan de achterzijde van de spiegel vormt een grote lichtcirkel die een zacht en natuurlijk licht in de ruimte brengt. Het grote reflecterende oppervlak biedt een grote diepgang en een prachtig effect en perspectief om uw badkamer visueel te vergroten.
Met zijn halfronde vorm creëert de spiegel Orbe een nieuwe visuele en functionele ervaring in de badkamer. Praktisch gezien beschermt het grote formaat de muur tegen spatten, zonder dat er tegels hoeven te worden aangebracht. De spiegel Orbe is verkrijgbaar in twee versies en kan aan de rechter- of linkerzijde van uw meubels worden geplaatst, zodat hij geschikt is voor elke badkamerinrichting. Hij kan ook worden gebuikt als sierspiegel in een woonkamer of hal.
Geef de voorkeur aan de installatie van een tweegreepsmengkraan of zorg ervoor dat de gekozen ééngreepsmengkraan compatibel is (merk op dat de ruimte tussen de inham en de as van de kraan de compatibele modellen beperkt). Met zijn zijdelingse terugkeer is Orbe niet compatibel met alle Sanijura meubelgamma's. Wij adviseren de installatie van de spiegel Orbe met de volgende gamma's: Halo, Liberty, Sherwood, Frame of Lumen. In het geval van een dubbele wastafel is het mogelijk dat de spiegel niet de volledige breedte van het meubel bedekt en dus de 2e gebruiker niet zichtbaar is in de spiegel.

Technische eigenschappen spiegel Orbe

Logo spiegel
  • Halfcirkelvormige spiegel die links of rechts doorloopt met achtergrondverlichting
  • afmeting van 140 cm
  • geïntegreerde LED-verlichting, LED-strip achter de verticale gezandstraalde gedeeltes (IP44)
  • zonder schakelaar
  • geen spiegelverwarming, kan apart besteld worden (te plakken door de klant) zie onderstaande compatibiliteitstabel
  • LED-temperatuur = 4.500° K ± 500° K
  • enkel horizontale ophanging

Montagehandleiding / Technische fiche

Compatibiliteitstabel voor de optie spiegelverwarming

Kies het criterium dat voor u het belangrijkste is en wij begeleiden u naar de spiegel die het beste bij u past.