ILLUSION

Badkamer halo - Sanijura

Elk zijn badkamer !

Door Sanijura l Gepubliceerd op 23/09/2019 om 11:00

Of u nu alleen bent, met z’n tweeën of een familie, de ruimte in uw badkamer is essentieel om zich goed te voelen. Het Illusion gamma geeft u de mogelijkheid om de ideale plek te creëren, aangepast aan uw noden en wensen.

Solo badmoment

Badkamer halo - Sanijura

Foto : Luciole ensemble in witte satijnlak met wastafelblad in ceratop Calacatta marmer

Als u alleen woont, hoort uw badkamer een echte kleine cocon te zijn waar u zichzelf kunt verwennen en zich ontspannen. U zal er dus alles voor doen opdat u er zich goed zou voelen, door een ruimte te creëren die op u lijkt en bij u past.
Een Luciole wastafelmeubel is daarvoor perfect geschikt : beperkte diepte, veel opbergruimte en een modern design dankzij de geïntegreerde LED-strip. De O spiegels van Sanijura vervolmaken de decoratie van uw muren in alle zachtheid. Denk ook aan kaarsen, het onmisbare element voor een wellness badkamer.

Een Badkamer in duo

Badkamer  halo - Sanijura

Foto : Halo ensemble in naturel eik met wastafelbad in keramiek

U leeft met z’n tweeên en u deelt alles … maar u hebt toch elk uw kleine ruimte nodig. Een dubbel wastafelmeubel is dus de ideale oplossing om zich ‘s morgens samen klaar te maken … en vertraging en ruzie te vermijden !
Dit Halo ensemble, dat perfect zijn plaats vindt in een ouderlijke suite, is handig en comfortabel dankzij de twee wastafelmeubelen verbonden door een opbergnis.
Elk zijn opbergplaats, elk zijn ruimte, voor ontspannen en goedgehumeurde momenten met z’n twee !

In de ochtend met familie

Badkamer luciole - Sanijura

Foto : Halo ensemble in decor tabakseik en glanslak in keizerlijk geel met een dubbele waskom in wit keramiek en een reflet spiegel met vergulde Bubble lichtbol.

Een familiale badkamer staat voor veel ruimte en opbergmogelijkheid. Om ochtendstress en paniek te vermijden, kiest u voor een dubbel wastafelmeubel, waar iedereen zijn plaats zal vinden.
De Illusion meubelen van Sanijura zijn dé oplossing voor grote en kleine families. Dankzij de meubelen die tot 180 cm breed kunnen zijn, beschikt u over een maximale ruimte om de accessoires en schoonheidsproducten van alle familileden een plekje te geven.
Een deco tip : denk aan de flexibele versie van de Illusion meubelen en plaats uw meubelen zoals u het wenst, op verschillende hoogtes. Een praktische oplossing voor groot en klein!