INSPIRATIES

badkamer lumen - Sanijura

Laat u inspireren door Koraal voor de decoratie van uw interieur

Door Sanijura l Gepubliceerd op 20/03/19 om 10:00

Koraalrood, kleur van het jaar 2019, is een kleur vol met vitamines en zachtheid. Ze past perfect in de wereld van de badkamer en kan gebruikt worden voor kleine decoratieve toetsen of ze kan de ster worden van uw zonovergoten ochtenden.

Een Koraalrode badkamer om de lente aan te kondigen

badkamer Lumen - Sanijura

Foto : Lumen Gamma, meubel in Alabama eik decor met waskomtafel in witte keramiek

Om de komst van de lente te vieren hebben de stylisten van Sanijura zich laten inspireren door Koraal om een badkamer vol met natuur en vitamines te creëren. Koraalrood voert de boventoon in deze lentesfeer en vermengd zich met een brede waaier aan tinten gaande van poederroze tot donkerrood. In die sfeer is er niet veel nodig om uw kamer om te toveren in een mooi kleurrijk nest. Het Lumen meubel blijft in een neutrale en lichte kleur, met Alabama eik decor. Hier zijn het de accessoires en de schoonheidsproducten die de kleurige toets en de bloemensfeer aan uw kamer geven. Dus als u ook zin hebt in Koraalsfeer, volg dan onze tips :

  • U kunt kiezen voor badlinnen gaande van lichtroze tot oranje, makkelijk te vinden en te ensceneren.
  • Om uw muren te tooien gaat u op zoek naar mooie kaders geïnspireerd door de natuur. Bloemen, vogels of insecten die u in duo ophangt of in triptiek, of zelfs per vier voor de amateurs van maximalisme. Voor een decoratie op langere termijn denkt u aan bloemetjesbehang op één van de muren.
  • Wat de bergruimte betreft, kunt u kiezen voor één of meer gelakte nissen. Sanijura stelt de Wally nissen in Capucine lak voor, makkelijk te integreren, zelfs in een kleine kamer.
  • Denk eraan om de kleur te laten terugkomen via kleine accessoires zoals gebloemde boekjes of toilettassen in libertystof.
  • En tot slot, profiteer van de lente om u te laten verleiden door een mooi boeket tulpen of ranonkels. En wie de voorkeur geeft aan niet gesneden bloemen, kan ook kiezen voor één of meerdere mooie vetplantjes in koraalrood geschilderde potten.

Combineer Koraalrood met andere kleuren

badkamer wally - Sanijura

Voor een lentesfeer, kiest u ervoor om koraalrood te combineren met koude kleuren zoals blauw of groen. Voor een natuur- of zensfeer blijven de groentinten zacht en teder : amandelgroen, pastelgroen, watergroen of lindegroen. We vergeten de te felle en te donkere groentinten, die de stemming van de kamer overladen en Koraal naar de achtergrond zouden brengen.
Voor een meer trendy en gevitamineerde sfeer durven we blauwtinten te gebruiken : mentholblauw, turkoois of waarom geen eendeblauw. Net als het groen, dient het blauw discreet te blijven, om enkele contrasterende toetsen aan te brengen in uw Koraal thema.

Koraal laat zich inspireren door de Natuur

ADEM, INSPIRATIE
De natuur inspireert ons
Kent u de Goudvink ? Deze zangvogel bezoekt vaak tuinen en houdt van streken met veel boomgaarden. Hij is discreet en nestelt lui in hagen beschermd door de vegetatie. De mannetjesgoudvinken zijn getooid met een vlammende oranjekleurige borst en een zilverachtig blauw verenkleed om hun geliefde te verleiden.