INSPIRATIES

badkamer lumen - Sanijura

Foto : Gamma Lumen, meubel in Alabama eik decor met waskomtafel in witte ceramiek

Koraalsfeer, voor een voorjaarsbadkamer

Door Sanijura l Gepubliceerd op 20/03/19 om 10:00

Wat is een betere manier om de komst van de Lente te vieren dan de badkamer te herinrichten in dé kleur van 2019 : Koraalrood ?
Onze Sanijura-stylisten hebben zich laten inspireren door die sprankelende kleur om u mee te voeren naar een zachte en vrolijke wereld met een Lumen badkamer in Alabama eik decor en toebehoren in Capucine lak. Ontwaak net zoals de natuur na de wintermaanden, in een badkamer die lekker ruikt naar vers gras en Lentebloemen

De zachtheid van hout maakt plaats voor kleur

In deze Koraal badkamer, zorgt het Lumen meubel voor zachtheid en natuurlijkheid dankzij het heldere en discrete Alabama eik decor. De excentrische waskom in witte ceramiek biedt veel ruimte voor schoonheidsprodukten en mooie boeketten. Deze rijke en gevitamineerde decoratie verbuigt zich in een sprankelend camaieu van koraal, oranje en poederroze.
Tegen een achtergrond van amandelgroen, tooit de muur zich met het licht van de spiegel Orbe en zijn geïntegreerde LED-verlichting. Een nieuwigheid van Sanijura voor 2019 is deze halfcirkelvormige XXL-spiegel die de kamer vergroot en een luchtige en zonnige toets geeft aan deze badkamer met zachte beloftes van zonovergoten ochtenden.

Verrukking van kleuren en zintuigen

badkamer lumen - Sanijura

Foto : Halo ladenkast in Alabama eik decor, nissen Wally in capucine lak en hanglampen Bubble met koperafwerking

Wat de opbergruimte betreft, hebben onze stylisten gekozen voor een hangende Halo ladenkast. Deze ladenkast past bij het wastafelmeubel en biedt ruimte voor het opbergen van badlinnen of make-up, zonder de kamer te overladen. Het meubel wordt voorgesteld met twee koperen handgrepen die een herhaling vormen van het Koraal thema van deze lenteachtige badkamer.
De nissen Wally in capucine lak in verschillende lagen bieden een voorkeursplaats aan parfums, kaarsen en andere zintuiglijke genoegens. Tussen de schappen, vermengt de menthol make-up zich met liberty en koraalrode stoffen voor een zoete bloemige toets uit ons Lentethema. En ten slotte, zorgt de ster van Sanijura, Bubble, een kleine lichtarmatuur, in alle helderheid en licht, met zijn handgeblazen glazen bollen voor een mooi diffuus licht dankzij drie hanglampen met koperafwerking.

ADEM, INSPIRATIE
Een Lenteboeket
In deze Lentesfeer staan de boeketten in de schijnwerpers op het wastafelmeubel en de ladenkast. Deze mooie lentebloemen vinden we ook terug in de fotokaders voor een eeuwige bloei. Poëtisch en artistiek. En aangezien onze stylisten nooit iets aan het toeval overlaten, hebben ze voor deze voorjaarscompositie uiteraard twee lentebloemen, de Ranonkel en de Tulp gecombineerd met een meer exotische plant, de Jatropha Podagrica, ook Koraalbloem genoemd.