INSPIRATIES

badkamer halo - Sanijura

Foto : Halo Gamma, meubel in hoogglanslak Capucine met wastafelblad in wit keramiek, 1/2 lage kolomkast Elemento

Koraalrood in de Provence, voor een zalig zachte badkamer

Door Sanijura l Gepubliceerd op 21/06/19 om 10:00

Kleurrijke Capucine lak

Sanijura heeft zich opnieuw laten inspireren door Koraalrood, de kleur van het jaar 2019, maar deze keer in een zachte en zomerse sfeer.
In deze badkamer die bruist van het leven, zijn het Halo wastafelmeubel en de halve kolomkast Elemento in Capucine lak. Die kleur is tegelijk zacht en levendig, én brengt vrolijkheid en goed humeur in uw interieur. In een kamer waar welbehagen van essentieel belang is, is deze lak een must-have, die plaats laat voor comfort en goed humeur.

Een Halo badkamermeubel, hét gamma van Sanijura bij uitstek

badkamer koraal halo - Sanijura

Foto : Halo gamma, meubel in Capucine hoogglanslak met wastafelblad in witte keramiek

Halo bevindt zich in het middengamma van de mooie Illusion collectie. Met haar standaarddiepte van 46 cm past ze zowel in kleine als in grote badkamers. Hier is het wastafelmeubel in Capucinelak 120 cm breed. Twee grote laden bieden veel bergruimte, net als het wastafelblad met de waskom rechts, dat lekker veel plaats biedt om accessoires en schoonheidsprodukten neer te zetten, en waarom niet een mooi boeket seizoensbloemen.

Opbergmeubelen 100% harmonies

halve kolomkast koraal elemento - Sanijura

Foto : Elemento 1/2 lage kolomkast in Capucine lak

In deze badkamer die lekker geurt naar een zacht lavendelparfum, past de halve kolomkast Elemento perfekt bij de kleur van het wastafelmeubel, voor een harmonieus geheel : 2 keer zoveel Koraalrood, voor 2 keer meer vrolijkheid en goed humeur ! Om wat variatie te brengen en toch in de roze tinten te blijven, zijn de Box kast en het schap in fuchsialak, een kleur met karakter die contrasteert met de zachtheid van Koraalrood.

Spel van licht en spiegels

Spiegels O et Luz - Sanijura

Foto : Gamma Reflet, Spiegels O et Spiegels Luz met geïntegreerde LED verlichting

Met hun geïntegreerde LED-strip, brengen ze een zacht en diffus licht in deze Provençaalse badkamer en verlichten tegelijk de lavendelblauwe muren. De spiegel is een echt design element en geeft uw interieur een nieuwe en moderne toets, zonder dat daarom grote veranderingen nodig zijn. Het Reflet gamma van Sanijura biedt een ruime keuze, aangepast aan alle ruimtes en stijlen.

Een badkamer die heerlijk naar vakantie ruikt

badkamer halo - Sanijura

De zomervakantie nadert … We voelen ons al volop in vakantiesfeer in deze mooie Provence badkamer. Een mooi uitzicht op de natuur roept volop lavendelgeur op en voert ons mee naar het Zuiden. De seizoensbloemen geven een levendige toets aan de kamer en creëren een ontspannen zensfeer, net als de lavendelblauwe muren. Deze kleur werd niet toevallig uitgekozen : ze is een mengeling van zachtheid en droom, ze is kalmerend, geruststellend en synoniem van sereniteit, 3 criteria die van groot belang zijn in een badkamer.

ADEM ? INSPIRATIE
Zoom op de bloemen
Er werden met zorg boeketten neergezet in deze zomerse badkamer, in harmonie met de kleuren van de kamer. We mengen bloemen uit de tuin met veldbloemen : klaprozen, pioenrozen, rozen, arums, veldbloemen ? Deze Koraalrode en paarse seizoensbloemen benadrukken de zachte en vrouwelijke kant van deze badkamer, en brengen de natuur naar binnen die Sanijura dag na dag inspireert.

Vous aimerez aussi...
  1. badkamer lumen bois massif - Sanijura
    Elue couleur 2019, le koraal se réinvente dans la maison. Retrouvez nos conseils déco pour créer une ambiance printanière dans votre salle de bain.
  2. badkamer lumen bois massif - Sanijura
    Plumes flamboyantes, fleurs de saison et couchers de soleil, le koraal envahit le Printemps.
  3. badkamer lumen bois massif - Sanijura
    Pour l'arrivée du printemps, nos stylistes s'inspirent du koraal pour créer une badkamer fleurie et colorée.