MASSIEF HOUT

Badkamer massif - Sanijura

Sanijura, Hout : het hart van ons vak

Door Sanijura l Gepubliceerd op 06/01/20 om 10:00

Gezien houtbewerking het hart van zijn vak is, stelt Sanijura een ruime keuze aan meubelen in massief hout voor en beantwoordt zo aan alle noden en biedt een oplossing voor alle problemen betreffende de bemeubeling van de badkamer. Of u nu beschikt over een beperkt budget, een grote badkamer of u heeft een voorkeur voor design, u zal ongetwijfeld het houten meubel vinden dat bij u past.

Een onderneming in het Juragebergte met sterke waarden

Sanijura fabricant de Badkamer  en bois massif - Sanijura

Sanijura is al meer dan een eeuw gevestigd in het Juragebergte, een mooie streek in Frankrijk, die op prijs gesteld wordt voor haar meren en bergen. De onderneming wordt omringd door de Natuur en laat er zich dag na dag door inspireren om haar authentieke en gedurfde meubelen te ontwerpen. Sanijura schenkt bijzonder veel aandacht aan de verwachtingen van haar klanten door badkamermeubelen te bieden die quasi op maat worden gemaakt. De ruime keuze aan gamma’s, maten, dieptes, materialen en kleuren maakt het immers mogelijk een oplossing te bieden voor alle noden en beperkingen qua inrichting van badkamers.

De houtbewerking

Sanijura massief hoele

In het hart van het Juragebergte, bewerkt Sanijura het hout op een meesterlijke manier in haar ateliers. Die knowhow die van generatie tot generatie wordt doorgegeven garandeert een hoog kwaliteitsniveau en elegante en design meubelen. Om de badkamermeubelen te vervaardigen gebruikt Sanijura notelaar en eik in verscheidene varianten: blanke eik, verouderde eik, tourterelle eik, grafieteik … Ontdek hun kenmerken om het wastafelmeubel te vinden dat het beste past bij uw badkamer en de stijl van uw interieur.

PEFC

Badkamer Massief Hout PEFC - Sanijura

Sanijura is PEFC-gecertificeerd (Programma voor Certificatie Duurzaam Bosbeheer) en moedigt de aankoop van PEFC-materialen aan voor de regeneratie van de gebruikte houtrijkdommen. De onderneming handelt altijd volgens een milieuvriendelijke logica en draagt het milieu en de recyclage in haar hart.