Catalogues

Catalogi

Catalogus Infinie

Infinie, Het assortiment dat ons blijft verbazen.

Infinie staat voor design zonder grenzen, noch qua afmetingen noch qua structuur. Beperkte ruimtes of immense badkamers, hoekinstallaties, monobloc, wand-tot-wand of volledig ongestructureerd, met wastafelbladen tot 2m50. De kracht, ja zelfs de magie van Infinie, schuilt in zijn buitengewone aanpassingsvermogen: hij past zich aan de meest ambitieuze projecten aan, maar ook aan de meest atypische wensen. Keuze in overvloed : wastafel, waskom, meubel, toebehoren en afwerkingen... Infinie biedt u alle partituren die u nodig hebt om de symfonie van uw badkamer te componeren.

Catalogus Reflet

reflet, een spiegel zegt zoveel meer dan het beeld dat hij weerspiegelt.

Reflet is geen brochure, het is een manifest dat onze manier van kijken naar de spiegel blootlegt: een essentieel element van de decoratie dat de grenzen van de badkamer overschrijdt, zonder enige twijfel, een poort naar een extra dimensie van de woning. Met ons brede en gevarieerde aanbod van spiegels, en altijd de mogelijkheid om ze op maat te maken, is het de knowhow van Sanijura die u zal verblinden.

Catalogus Nona

Nona, een afgerond en eigentijds ontwerp

Het nieuwe Nona-serie, met zijn rondingen en eigentijds design, geeft een andere kijk op gelakte en afgeronde meubelen en biedt een ruime keuze aan combinatie- en personalisatiemogelijkheden.