Catalogues

Catalogi

Catalogus Reflet

reflet, een spiegel zegt zoveel meer dan het beeld dat hij weerspiegelt.

Reflet is geen brochure, het is een manifest dat onze manier van kijken naar de spiegel blootlegt: een essentieel element van de decoratie dat de grenzen van de badkamer overschrijdt, zonder enige twijfel, een poort naar een extra dimensie van de woning. Met ons brede en gevarieerde aanbod van spiegels, en altijd de mogelijkheid om ze op maat te maken, is het de knowhow van Sanijura die u zal verblinden.

Catalogus Nona

Nona, een afgerond en eigentijds ontwerp

Het nieuwe Nona-serie, met zijn rondingen en eigentijds design, geeft een andere kijk op gelakte en afgeronde meubelen en biedt een ruime keuze aan combinatie- en personalisatiemogelijkheden.

Catalogus Sanijura

"Dit is een uitnodiging voor een droom die wij u voorstellen in 2017… Rondwandelen door de samenstellingen (Halo, MixCity) met zoveel durf en originaliteit dat het zich permiteert om de ruimte in te delen in de badkamer op een manier die misschien verschillend is, in ieder geval, die geen limiet meer heeft qua verbeelding. Nieuwe indrukken ondervinden met afwerkingen die natuurlijker zijn, mooier zijn (Sherwood, nieuwe afwerking, nieuw textuur) die de actuele tendens zijn. Denken aan de badkamerruimte vanuit een ander oogpunt door tegen de traditionele vormen in te gaan (Vertigo). De wereld anders bekijken met ons nieuwe assortiment spiegels (Oblong, Vario) en de intensiteit en de lichttemperatuur kunnen aanpassen zodat je op elk moment kunt beslissen welke sfeer u het beste past. Zich opladen, door de natuurlijke authenticiteit te leven, omringd door meubelen voor een terugkeer naar de bron. Wij wensen u rustgevend leesplezier van deze bladzijden om zeker over te gaan van een droom naar de realiteit !"