Garanties en labels

Garanties en labels

Garanties en labels

Om u dat hoge kwaliteitsniveau te kunnen verzekeren, beroept Sanijura zich enkel op Europese marktleiders voor de aankoop van onderdelen om haar meubelen uit te rusten: scharnieren, schuifgeleiders … : Al die onderdelen zijn afkomstig van ondernemingen die hun kwaliteitseisen afstemmen op die van Sanijura.

5 jaar garantie
Dankzij die historische know-how en het gebruik van grondstoffen en onderdelen van onberispelijke kwaliteit kan Sanijura 5 jaar garantie bieden op haar meubelen om u vele jaren lang te laten genieten van een kwaliteitsaankoop.
Het NF label
Die garantie van 5 jaar heeft er ook toe bijgedragen dat Sanijura het NF label (Franse kwaliteitsnorm) heeft behaald voor de meeste van haar collecties. Dat label verzekert een feilloos functioneren, ook na 40 000 cycli van openen /sluiten, een genormaliseerde drukweerstand, bestendigheid tegen luchtvochtigheid…: allemaal elementen waar Sanijura rekening mee houdt om u een comfort zonder risico te verzekeren.
PEFC
De ontwikkeling van Sanijura is altijd gebeurd met alle respect voor de omgeving. Ook vandaag nog blijft de natuur die ons omringt en inspireert één van onze grootste aandachtspunten. Ons bedrijf is PEFC-gecertificeerd en promoot de aankoop van PEFC-materialen dat garant staat voor duurzaam bosbeheer.