Nona, U zal ook houden van

Nona, U zal ook houden van

Als we bij Sanijura zeggen dat we meubelen maken die bij u passen, dan gaan we er helemaal voor. Afmetingen, indeling, toebehoren, afwerking... maak Nona tot de uwe.

Nona, een afgerond en eigentijds ontwerp


Zachte, organische vormen maken nu integraal deel uit van het interieur.
Hoewel in de meeste badkamers rond kubieke en geometrische vormen wordt gewerkt, hebben sommige rondingen hun sporen al verdiend.
Met haar afgeronde front wil Nona in de voetsporen treden van haar voorgangers, zoals Soon en Sherwood, door de codes over te nemen die voor hun succes zorgden.
Met haar zachte lijnen, eigentijdse stijl en personaliseerbaarheid wordt Nona zonder twijfel het nieuwe vlaggenschip van Sanijura.

Nona, een mix van combinatiemogelijkheden om aan alle behoeften te voldoen

Nona-meubelen hebben een buitengewoon design, met een zacht afgeronde esthetiek.
Nona is enkel in lak verkrijgbaar, in alle kleuren van de Sanijura kleurenkaart en in 3 afwerkingen: hoogglanslak, softlak en satijnlak.
Een breed scala aan tinten dat Nona in staat stelt zich aan te passen aan alle smaken en interieurs.
Nona is verkrijgbaar in 4 meubelbreedtes: 80 cm, 100 cm, 120 cm en 140 cm. Elk meubel kan worden opgehangen of op poten worden geplaatst. En om haar nog verder te personaliseren is Nona verkrijgbaar in een 100% lade-samenstelling of in een lade-deurmix, wat zorgt voor een optimale bergruimte.
Wat de wastafel betreft zijn er twee materialen: kunstmarmer of glas, verkrijgbaar in verschillende kleuren.
Afhankelijk van het model kan de waskom in het midden, links of rechts worden geplaatst. Vanaf 120 cm zijn de meubelen ook leverbaar met een dubbele waskom.

Geïntegreerde handgrepen of opbouwhandgrepen

Sinds een paar jaar biedt Sanijura personaliseerbare meubelen aan die zowel met opbouwhandgrepen als met geïntegreerde handgrepen kunnen worden uitgevoerd.
Nona volgt deze trend en biedt beide mogelijkheden. De versie met een geïntegreerde handgreep zorgt voor een visueel clair-obscur effect aan de voorzijde en accentueert de eigentijdse uitstraling van het meubel.
De versie met opgebouwde handgreep maakt het mogelijk om te spelen met de kleuren van de lakken. Net als de poten, kunnen de handgrepen gelakt worden in de kleur van het meubel, maar ook in de kleur van de omlijsting van de Sun Color en Sun Color + spiegels.

THOMAS MERLIN, Designer

U zal ook houden van …
  1. salle de bain nona - Sanijura
    Nona, een ontwerp van rondingen en kleuren.
  2. salle de bain nona - Sanijura
    Als het erom gaat chique te zijn, gaat Nona voor de elegante soberheid van de total Black look.
  3. salle de bain nona - Sanijura
    De Scandinavische inspiratie heeft de badkamer ingepalmd en Nona vindt er perfect haar plaats.