Spiegels Style

Spiegels Style

Spiegel Style, door het bos heen

Spiegel Style - Sanijura

Aanbevolen verkoopprijs : spiegel Style
Zoals tijdens een boswandeling, wanneer iedereen ziet wat hij wil in de rijen van boomsilhouetten, weerspiegelt Style de decoratieve wensen die we hem toevertrouwen. Een pure, open, sterke Style. Een tijdloze, organische, ingetogen Style... Kortom, een Style voor iedereen.
De spiegel Style is een 100% decoratieve spiegel in de wereld van de industriële stijl. De lengte van zijn rechthoekige vorm wordt versterkt door een zwart gelakt houten frame.
De spiegel Style is niet voorzien van opties zoals verlichting of spiegelverwaming. De bedoeling was om sober en ongecompliceerd te zijn, zodat hij gemakkelijk kan worden opgehangen zonder dat er een elektrische aansluiting nodig is.
Net als de spiegels Triptiek en Dock doet Style denken aan de ramen van ateliers. Hij past dus bij een moderne inrichting, of het nu gaat om een badkamer, een hal, een slaapkamer of een woonkamer.
Style kan zowel verticaal als horizontaal worden opgehangen en biedt een ruime keuze aan mogelijkheden. Met een breedte van 40 cm is hij ideaal voor een klein wastafelmeubel. Voor grotere meubelen kunt u ervoor kiezen om 2 Style spiegels naast elkaar te plaatsen of juist te spelen met contrasten en symmetrie door een legplank toe te voegen.
Tot slot kan de Style spiegel worden voorzien van een spot, zodat u extra verlichting aan uw kamer kunt toevoegen.

Technische eigenschappen spiegel Style

  • Rechthoekige spiegel met zwart gelakte houten omlijsting
  • afmeting van 40 cm hoog
  • zonder verlichting of spiegelverwarming
  • spiegel in een gelakte MDF-omlijsting
  • accrochage vertical ou horizontal
  • verticale of horizontale ophanging
  • Garantie 2 jaar

Montagehandleiding / Technische fiche

Kies het criterium dat voor u het belangrijkste is en wij begeleiden u naar de spiegel die het beste bij u past.